Optimaliseer jouw profiel voor meer reacties

Je hebt een profiel aangemaakt op 50Liefde, maar je wilt eigenlijk nog meer reacties op je profiel krijgen. Je hebt al wat leuke contacten opgedaan, maar de liefde van je leven zit er nog niet tussen. Tijd voor meer online contacten dus. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Je profieltekst aanpassen voor meer reacties

Je hebt een profiel aangemaakt en waarschijnlijk heb je er niet erg hard over nagedacht wat je daar in ging zetten en dus maar een snel tekstje neer gezet. Het is echter zo dat hoe meer aandacht jij aan je profieltekst besteedt, hoe meer kans jij maakt op reacties en nog belangrijker, de juiste reacties.

Geef in je profiel kort aan wie jij bent als persoon. Let er wel op dat je niet teveel persoonlijke zaken prijs geeft. Om te beginnen omdat kwaadwillende lieden hier iets mee kunnen doen en ten tweede omdat je ook nog iets om over te praten wilt hebben in een persoonlijke berichtje. Hoe wil je elkaar anders leren kennen.

Geef ook duidelijk in je profiel aan wat je wel en wat je niet zoekt. Wat je wenst, maar ook wat je te bieden hebt. Wanneer andere leden jouw profiel dan lezen, is het hen meteen duidelijk wat ze kunnen verwachten en kunnen ze ook meteen bepalen of ze denken te matchen. Daardoor zul jij veel meer reacties krijgen van leden die ook echt bij jou passen. Dit bespaart je een hoop onnodig geklets.

Neem een Premium Lidmaatschap

Door dat jij Premium lid bent, zullen andere leden jou veel serieuzer nemen. Je bent niet even snel op zoek, maar je investeert in een mogelijke nieuwe liefde of vriendschappelijke contacten. Daarnaast heb je met een Premium lidmaatschap veel meer mogelijkheden dan als gewoon lid.

Je kunt onbeperkt berichtjes naar elkaar sturen en gebruik maken van de chatfunctie. Dit is erg belangrijk om elkaar beter te leren kennen, dus Premium leden zullen sneller op jouw profiel reageren wanneer jij ook een Premium lid bent.

Daarnaast zijn er nog allerlei andere handige functies waar je gebruik van kunt maken die er voor zorgen dat je meer reacties krijgt. Je kunt zien wie jouw profiel bezocht heeft en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Match Game. Hierdoor zie je nog sneller wie er bij jou past, wie interesse in je heeft en dat maakt het ook makkelijker voor jou om te bepalen met wie jij persoonlijker contact wilt.

Contacten onderhouden

Wanneer je nu meer reacties op je profiel krijgt dankzij een betere profieltekst en omdat je een Premium lidmaatschap hebt, is het wel ook zaak dat je de contacten goed onderhoudt. Dit doe je onder meer door geregeld een berichtje te sturen waaruit je oprechte interesse blijkt. Onthoud dus goed wat je al besproken hebt, haal leden niet door elkaar en neem geregeld het profiel van de ander door.

Door met elkaar te chatten leer je elkaar beter kennen en kom je er ook achter of jullie wel een goede match zijn. Maak hier onbeperkt gebruik van met een Premium Lidmaatschap.