Ervaringen & succesverhalen van 50liefde-leden

Wilt u ook weten wat de ervaring is van andere leden bij 50liefde.be? Hieronder vindt u een selectie van de beste succesverhalen die we hebben ontvangen van leden die de liefde of gewoon een leuke date via 50liefde.be hebben gevonden. Zij schreven een review over de online datingsite voor 50 plussers 50liefde.be en vertellen over hun ervaringen, eerste dates en hoe het zich ontwikkelde tot een relatie of goede vriendschap. Lees, geniet en onthoud: wij horen het graag als u via 50liefde.be ook uw liefde gevonden heeft. Deel dus uw succesverhaal met ons via onze helpdesk e-mail: helpdesk@50liefde.be. Deel uw succesverhaal NU!


"Enige tijd ingeschreven gestaan op 50liefde. Mijn ervaringen zijn zeer goed. De site is gebruiksvriendelijk en de klantenservice is goed bereikbaar. Na 3 maanden een paar dates gehad, waarvan ik met 1 man nog steeds contact heb."

Karin

"Deze website heeft mij, in tegenstelling tot vele websites, een man bezorgd. Precies de man waar ik naar op zoek was. Het was even speuren, want iedereen heeft wel zijn voorkeuren op deze leeftijd. Ik vind 50liefde met recht de beste datingsite die er is."

Petra

"Hier heb ik mijn maatje gevonden. Het is niet makkelijk als homoseksueel zijnde om een serieuze partner of date te vinden op het internet. Gelukkig is me dat hier toch gelukt. Ik kijk er naar uit om je weer te zien Kees!"

Henk

"Beste 50liefde. Ik schreef mij hier in voor een ongedwongen contact. Hoewel het begin stroef liep ben ik door jullie telefonische klantenservice goed op gang geholpen. Mij werd geadviseerd om een profielfoto te plaatsen. Iets waar ik zelf niet heel erg naar uitkeek wegens de mensen die mij vermoedelijk zouden kunnen herkennen. Toch gedaan en blij toe. Het heeft het aantal contacten flink laten stijgen! Bedankt!"

Dora

"Twee vliegen in 1 klap. Ik wilde het liefst een man leren kennen die aan mijn eisenpakket voldeed. Echter heb ik mij wel beseft dat ik realistisch moest blijven. Zodoende heb ik een aantal dates gehad om te kijken hoe het liep. Na een aantal dates is gebleken dat de persoon, waar ik het minst mee dacht te hebben (afgaande op profiel), toch mijn toekomstige partner is geworden."

Tineke

"online daten is nooit echt iets voor mij geweest. Na vele pogingen van een vriendin van mij om mij over te halen ben ik er toch aan begonnen. Blij toe, want ik heb verschillende leuke contacten over gehouden aan de site."

Alexandra

"De site ziet er goed uit. Ik schreef me in met de gedachte op zoek te gaan naar een nieuwe man. Tot ik contact kreeg met een vrouw in eerste instantie over de ervaringen op de site. Na het uitwisselen van wat berichten zijn we op de koffie gegaan samen, en dat was het begin van een leuke vriendschap!"

Klaziena

"Ik ben dolgelukkig met mijn man. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met hem. Ik wilde echter ook nog een leuke vriendin waarmee ik veel kan delen. Deze heb ik dan ook gevonden. Een lieve, rustige vrouw die wel van een praatje houdt. We zitten dan ook vaak samen om even lekker te kletsen en samen wat te gaan doen. Mijn leven is verbeterd en mijn man is harstikke blij dat ik een nieuwe vriendin erbij heb. Soms doen we ook wat met z’n 3en en we hebben het dan erg gezellig. Ik vind het een goede site omdat je hier een nieuwe liefde of een nieuwe vriendin/vriend kan krijgen"

Berendina

"In de loop der tijd ben ik wel met wat vrouwen in contact gekomen, maar het liep allemaal nergens op uit. Ik hoop in de toekomst toch meer succes te hebben."

David

"Na het lezen van de succesverhalen besloot ik mij aan te melden. Met als voornemen dat als ik zou slagen ik daar ook mijn ervaring zou delen. Bij deze! Wij zijn nu gelukkig samen nadat we elkaar hier hebben leren kennen. Het ging vrij snel allemaal eigenlijk, maar we hebben er nog geen moment spijt van!"

Jacob & Janna

"Op zoek naar een relatie voerde ik lachend in achter mijn computer toen ik hier begon. Alsof dat zou lukken. Inmiddels heb ik een LAT-relatie. Het liefst zou ik haar elke dag wel willen zien, maar we zien elkaar wekelijks en dat houdt de passie er lekker in."

Cor

"Zoekende naar een relatie kwam ik Henk tegen. Henk en ik zijn nu goede vrienden en gaan er vaak samen op uit om leuke dingen te ondernemen. Helaas nog geen vrouw gevonden, maar wel een goede vriendschap aan over gehouden. Dat is ook heel wat waard. En wat niet is kan nog komen."

Theo

"Een aantal maanden heb ik ingeschreven gestaan op jullie website. In het begin was ik erg sceptisch, want je hoort de meest rare dingen over datingsites tegenwoordig. Ik besloot het toch eens te proberen en toen in het begin de reacties van de leuke mannen uitblijven, dacht ik mijn gelijk te krijgen. Het tegendeel was echter waar. Ik ben hier mijn (voorlopige) droomman tegen gekomen! Bedankt!!"

Barbara

"Ik was een beetje op mijzelf voor ik me hier inschreef. In mijn kennissen kring zijn een aantal mensen helaas al overleden. Familie en vrienden had ik niet echt meer. Gelukkig via deze site toch weer een handvol vrienden. Dankbaar voor de gevonden vriendschap."

Johannes

"Als oudere dame was ik hier meer op zoek naar een arm om mijn schouder. Mijn overleden man ben ik altijd trouw gebleven, dus ook na zijn overlijden wil ik mij alleen aan hem gegeven hebben. Derhalve ging ik hier op zoek naar een goede vriendschap

We gaan naar veel klasjes samen en kunnen goed met elkaar lachen. Ik ben heel blij dat ik hier heb kunnen vinden waar ik naar op zoek was."

Hermelot

"Nadat ik wat profielen bekeken had en nog niks leuks tegen was gekomen zag ik ineens de man van mijn dromen voorbij komen. Ik stuurde hem een berichtje en kreeg binnen een paar dagen antwoord van hem. We zijn toen vrij snel een leuk afspraakje gaan plannen en sindsdien doen we nog steeds leuke dingen. Binnenkort gaan we samen op vakantie naar de Ardennen. Hartstikke leuk!"

Petra

"In de hoop hier mijn grote liefde te vinden stuurde ik wat berichten naar leuke mannen. Het begon eigenlijk goed, maar na een paar contacten bleek het toch niet echt wat te zijn. De klik was er niet. Dat kan gebeuren. Net toen ik de hoop op wilde geven en een laatste poging wilde wagen kwam ik mijn man tegen. Hopelijk voor altijd."

Nadia

"Ik kon me niet zo snel bedenken hoe ik als alleenstaande oudere vrouw aan een man zou moeten komen. Met hulp van een vriendin heb ik mij hier ingeschreven, nadat zij over haar positieve ervaringen had vertelt. Goed bereikbare klantenservice, zowel per mail als telefonisch. Gebruiksvriendelijke omgeving. En het mooiste natuurlijk dat ik nu geregeld met Klaas afspreek."

Marianne

"Een aantal vriendschappen overgehouden aan mijn lidmaatschap. Hoop toch dat er een leuke vrouw tussenzit waar ik oud mee kan worden. "

Peter

"Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat kan ik jullie melden. De 1e vrouw die ik zag stuurde ik een berichtje en het bleek al snel te klikken, waarna we leuke afspraken hebben gehad. Bedankt 50liefde!"

Hendrik

"Ik kwam eigenlijk net kijken op het internet dus ik wist er nog niet zoveel van. Via google kwam ik op deze site terecht. Ik had niet gedacht dat er zoveel mensen op zouden staan en ook zouden reageren. Hele leuke gesprekken en ook tips van andere leden gehad. Binnenkort heb ik mijn 2e date met een leuke vrouw die ik hier heb leren kennen."

Andre

"Inmiddels ben ik al 4 jaar single nadat mijn vrouw is overleden. Was hier weer op zoek naar een leuke vriendschap om mee te beginnen. Die heb ik gevonden, en gelukkig snapt ze mijn situatie heel goed aangezien ze zelf weduwe is."

Dirk