Onze Service

50liefde.be is speciaal voor 50 plussers en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Nadat u zich heeft aangemeld op 50liefde.be, kunt u in alle rust meer te weten komen over de datingsite. Bekijk uw partnervoorstellen of matches en neem contact op met de bij u passend lid.

Informatie Lidmaatschappen

Op het moment dat u zich heeft ingeschreven op 50liefde.be, start u met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunt u een profiel aanmaken, zoeken naar profielen en profielen bekijken zonder maar iets te betalen.

Naast het gratis lidmaatschap bieden wij ook een premium lidmaatschap aan. Met een premium lidmaatschap kunt u onbeperkt berichten versturen, chatten met andere leden, alle foto’s bekijken en talloze andere mogelijkheden

U kunt bij 50liefde.be kiezen uit 3 lidmaatschappen, namelijk een premium lidmaatschap voor 1, 3 of 6 maanden. De prijzen van de lidmaatschappen ziet u hier in de tabel rechts. Na afloop van de periode wordt uw lidmaatschap volgens de voorwaarden van het standaard abonnement maandelijks voor € 39,99 verlengd. U kunt dit zelf altijd stopzetten.

Periode Prijs
1 Maand(en) € 29,99
3 Maand(en) € 74,97
6 Maand(en) € 107,94

VIP Credits

Wanneer u een premium lid bent, heeft u de mogelijkheid om VIP credits aan te schaffen om direct in contact te komen met gratis leden. De gratis leden kunnen in tegenstelling tot de normale berichten uw VIP bericht altijd lezen en krijgen bij ieder bericht dat u verstuurt, 1 gratis credit om op uw bericht te reageren.

Door premium lid te worden heeft u de keuze om uit de VIP pakketten in de tabel rechts (1 credit = 1 bericht).

Deze betaling is EENMALIG en enkel als u interesse heeft om in contact te komen met gratis leden. U betaalt dus alleen voor wat u gebruikt en zult niet maandelijks geïncasseerd worden.

Credits Prijs
10 Credits € 9,99
35 Credits € 24,99
100 Credits € 49,99

Gratis en Premium Lidmaatschap

Iedereen bij 50liefde.be begint als een gratis lid. Als u net als onze andere leden tevreden bent, kunt u Premium lid worden waarmee u optimaal vindbaar wordt voor andere leden en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van 50liefde.be.

Gratis Premium
Gratis lidmaatschap:
Profiel aanmaken
Toevoegen van foto’s op je profiel
Smile versturen
Al je matches bekijken
Al je partnervoorstellen bekijken
Premium lidmaatschap:
Alle voordelen van een gratis lidmaatschap
Onbeperkt berichten uitwisselen
Al je partnervoorstellen bekijken
Al je matches bekijken
Onbeperkt match game
Onzichtbare modus inschakelen
Bezoekers van uw profiel bekijken
Uitgebreid zoeken
Blokkeren van users
Versturen van VIP credits

Waarom 50liefde.be? Simpel:


Dagelijks nieuwe leden op zoek naar een serieuze relatie of vriendschap

Een veilig datinggevoel door betrouwbaarheid en maximale gegevensbescherming


Ontmoet gelijkgestemde leden die zich in dezelfde levensfase bevinden

We bieden maatwerk en gemak met onze uitgebreide functionaliteiten

Enthousiast geworden? Maak dan nu gratis een profiel aan. Nu gratis aanmelden!
Nu gratis aanmelden!