Veiligheidstips: Veilig Online Daten

Dagelijks verwerft 50liefde.be nieuwe members die op deze datingsite op zoek gaan naar een nieuwe partner. Helaas is er een kleine groep members die misbruik van de situatie maakt en enkel uit is op geld. Deze groep mensen, vaak afkomstig uit Amerika, Groot-Brittannië, Oost-Europa of Afrika, worden scammers of fraudeurs genoemd. Het kan geen kwaad om extra alert te zijn voordat u een afspraak maakt, een gedegen voorbereiding is op zijn plaats. Voor uw eigen veiligheid willen wij u de volgende dating adviezen meegeven. Daarnaast probeert het team achter 50liefde.be er alles aan te doen om deze personen te weren.

Tips voor veilig online daten

Veiligheidstip 1:

Ga zo verstandig mogelijk om met uw privé-gegevens. Geef niet direct uw achternaam, adres of andere contactgegevens. Maak eerst gebruik van het anonieme berichten systeem van 50liefde.be totdat u 100% zeker bent van uw zaak.

Veiligheidstip 2:

Wees alert indien u in contact komt met nieuwe mensen. Indien berichten zijn geschreven in het gebrekkig Nederlands of volledig in het Engels, dan heeft u 9 van de 10 keer te maken met een scammer. Verbreek dan onmiddellijk eventueel contact.

Veiligheidstip 3:

Scammers willen het liefste zo snel mogelijk het anonieme berichten systeem van 50liefde.be omzeilen en verder communiceren via skype, hotmail, facebook etc. Dit omdat ons team achter 50liefde.be u niet meer kan waarschuwen. Wissel pas contactgegevens uit indien u volledig zeker bent van uw zaak.

Veiligheidstip 4:

Komt uw date met een zielig verhaal en wil hij uiteindelijk geld hebben? Maak nooit zomaar geld over, gebruik uw gezonde verstand!

Veiligheidstip 5:

Indien u niet zeker weet of uw date betrouwbaar is kunt u altijd zijn of haar naam in Google intikken en kijken wat voor resultaten dat oplevert.

Veiligheidstip 6:

Is het te mooi om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar te zijn.

Wat doet 50liefde.be voor uw veiligheid?

  • Alle teksten en profielfoto's worden dagelijks gecontroleerd door onze Klantenservice.
  • Een verdacht profiel kunt u via de knop 'rapporteren' in het profiel van een lid melden waarna na onderzoek het verdachte profiel direct verwijderd zal worden.
  • 50liefde.be biedt alleen veilige betaalmethodes waarvan al het betaalverkeer nauw gecontroleerd wordt.
  • 50liefde.be garandeert uw anonimiteit.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van 50liefde.be. U kunt onze klantenservice per email bereiken via de mail: helpdesk@50liefde.be.